Lijntechnieker

Voel jij je aangesproken om ons bestaande team nog te verstevigen? Om te komen leren op onze nieuwe productielijn?  Om onze interne kerncompetenties mee te versterken?  Heb je al enkele jaren ervaring?

Voor onze vestiging te Bornem zijn wij op zoek naar:

Lijntechnieker

Je functie:

Volgende taken zullen tot je takenpakket behoren:

  • Zelfstandig omstellen van verpakkingsmachines, het vervangen van formaatstukken.
  • Je gebruikt hiervoor de juiste tools zodat er geen beschadiging optreedt.
  • Je meldt het als er ontbrekende of defecte stelstukken zijn, als er mechanische slijtage is of andere issues in de maintenancesoftware.
  • Je reinigt en onderhoudt de kritische machineonderdelen en verzorgt de korte periodieke smeerbeurten.
  • Je zorgt ervoor dat alle formaatstukken geordend gestockeerd zijn
  • Je verzorgt ook de bijbehorende administratieve taken
  • je werkt veilig en zorgt ervoor dat anderen ook veilig kunnen werken
  • Je meldt kwaliteitsproblemen en respecteert de kledijprocedures

Je profiel: 

Je bent voor ons de ideale kandidaat als een TSO opleiding of 7e jaar BSO opleiding hebt genoten, bij voorkeur met een specialisatie elektromechanica, mechanica, … Werkervaring is niet noodzakelijk. Je bent mechanisch onderlegd en houdt ervan om aan machines te sleutelen. Je hebt een basiskennis van elektriciteit en de werking van sensoren. Je bent ordelijk, leergierig, snel van aanpak en hebt goede communicatievaardigheden. Je hebt een vlotte kennis van het Nederlands (spreken en schrijven). Je kan goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband. Je hebt een basiskennis Rimses, Outlook, Word, Excel.

Ons aanbod:

Als lijntechnieker heb je een boeiende job met uitdagende ontwikkelingsmogelijkheden. De werksfeer is professioneel en informeel en het team laat op alle niveaus veel ruimte voor inspraak, initiatief en verbetering. Wij bieden een goed loon dat overeenstemt met jouw competenties en ervaring, een mooi pakket extralegale voordelen en een werkrooster in 2-ploegensysteem dat een gezonde werk-privébalans toestaat.

Belangstelling?

Bezorg jouw CV en motivatie, via career@qualiphar.com.

elektromechanieker

Over Qualiphar

​Met toonaangevende merken als Medica® (keelpijn), Toularynx® (droge hoest), Mouskito® (insectenwerend middel), Physiologica® (verzorgings- en hygiëneproduct), Lamiderm® (huidverzorging), Cedium® (ontsmettingsmiddel) en vele andere, heeft Qualiphar-Gifrer de harten en geesten veroverd als vertrouwde partner in het verschaffen van gezondheid en comfort aan families over de hele wereld.  Qualiphar-Gifrer versterkt zijn unieke positie door een aantrekkelijke mix van professionalisme en no-nonsense ondernemerschap te creëren, inherent aan zijn erfenis als familiebedrijf.