QA Engineer

Voel jij je aangesproken om ons bestaande team nog te verstevigen? Om onze interne kerncompetenties mee te versterken?  Heb je al enkele jaren ervaring?

Voor onze vestiging te Bornem zijn wij op zoek naar:

QA Engineer

Je functie:

DEVIATION & CAPA MANAGEMENT :
Je beoordeelt de impact van deviaties naar patiënt en supply behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Hierbij zal je mee het onderzoek aansturen met de verschillende departementen. Je streeft naar continue verbetering door het uitvoeren van root-cause analyses, uitvoeren van impact inschaling en het vastleggen van correctieve en preventie acties (CAPA’s).

CHANGE CONTROL MANAGEMENT:           
Je doet de nodige assessment voor alle wijzigingen en zorgt ervoor dat vooropgestelde wijzigingen correct worden behandeld en geïmplementeerd door de betrokken afdelingen.

AUDIT EN INSPECTIE:
Je biedt ondersteuning aan bij de voorbereiding, uitvoering en opvolging van inspecties en audits.

BATCH REVIEW EN VRIJGAVE:      
Je doet aan review van batch documentatie en analytische resultaten.

HANDLING:        
Je beoordeelt de impact van marktklachten en klachten naar leveranciers. Hierbij zal je mee het onderzoek aansturen met de verschillende departementen en erop toezien dat de nodige correctieve en preventieve acties worden genomen.

PRODUCT QUALITY REVIEW:         
Het verzamelen en/of analyseren van de productgegevens zal door jou worden uitgevoerd. Hierbij zal je samen met de andere departementen de nodige conclusies trekken, zodat de kwaliteit van de producten gehandhaafd blijven of verder verbeterd kunnen worden.

TRAINING:
Je biedt ondersteuning aan de operationele en QA-afdelingen door middel van coaching en/of training.

CONTINUOUS IMPROVEMENT:
Je neemt actief deel aan het aansturen, uitwerken en het opvolgen van projecten omtrent kwaliteitsverbetering van producten, processen en diensten.

 

Je profiel: 

  • Opleiding: Bachelor/Master in een wetenschappelijke richting met minstens 2-4 jaar ervaring als QA Engineer.
  • Kennis van GMP processen en ISO 13485
  • Een enthousiaste en professionele teamspeler die in staat is om het kwaliteitsbeleid over te dragen aan alle collega’s.
  • Initiatief nemen, zeer georganiseerd werken met een sterke mate van autonomie en engagement voor het bedrijf.
  • Verbindende communicatieve vaardigheden met een uitstekende kennis van het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Ons aanbod:

Een prettige samenwerking in een financieel gezond en groeiend bedrijf met een resultaatgerichte professionele cultuur. Een afwisselende baan in een bedrijf waar individuele prestaties worden gewaardeerd. Een stabiele werkomgeving met hoge werkzekerheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Een aantrekkelijk salaris aangevuld met een mooi pakket extralegale voordelen.

Belangstelling?

Stuur je CV en motivatie naar career@qualiphar.com

elektromechanieker

Over Qualiphar

Qualiphar NV is een sterke en onafhankelijke speler op het vlak van gezondheid voor de consument op de Belgische markt.

Als familiebedrijf ontwikkelt, produceert en zet Qualiphar een uitgebreid gamma voorschriftvrije geneesmiddelen en gezondheidsproducten op de markt. De vrij verkrijgbare geneesmiddelen, vitamines, cosmetica producten en healthcare accessoires worden aangeboden via de apotheek en de ziekenhuizen.

Tegelijkertijd worden de exportmogelijkheden steeds sterker ontwikkeld en worden duurzame opportuniteiten met beide handen gegrepen.

Tevens investeren wij momenteel in een compleet nieuwe productielijn voor het vervaardigen van neus- en oorsprays.