QA Engineer

Voor onze vestiging te Bornem zijn wij op zoek naar:

QA Engineer

Je functie:

Als Quality Engineer ondersteun je het kwaliteitssysteem door het aansturen van de verschillende subsystemen. Je onderzoekt de kwaliteitsproblemen en voert analyses uit ter ondersteuning van QA Operations Manager.  

Taken:

 • DEVIATION & CAPA MANAGEMENT :
  Het beoordelen van de impact van deviaties behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Hierbij zal je mee het onderzoek aansturen met de verschillende departementen. Je streeft naar continue verbetering door het uitvoeren van root-cause analyses en het vastleggen van correctieve en preventie acties (CAPA’s).
 • CHANGE CONTROL MANAGEMENT:
  Je doet de nodige assessment voor alle wijzigingen en zorgt ervoor dat vooropgestelde wijzigingen correct worden behandeld en geïmplementeerd door de betrokken afdelingen.
 • BATCH RELEASE:
  Het opvolgen van het batchdocumentatieproces en het reviewen van deze documenten behoort tot je verantwoordelijkheden. Je ziet er mee op toe dat de GMP vereisten steeds correct worden nageleefd.
 • COMPLAINTS HANDLING:
  Je doet mee de opvolging van de behandeling van zowel klachten van klanten als klachten naar leveranciers en zal erop toezien dat de nodige correctieve en preventieve acties worden genomen. Het opstellen en communiceren van de klacht naar de klant behoort tot jouw takenpakket.
 • PRODUCT QUALITY REVIEW:
  Het verzamelen en/of analyseren van de productgegevens zal door jou worden uitgevoerd. Hierbij zal je samen met de andere departementen de nodige conclusies trekken, zodat de kwaliteit van de producten gehandhaafd blijven of verder verbeterd kunnen worden.

Je profiel: 

Je hebt een masterdiploma farmacie behaald en je bent bij voorkeur QP gecertificeerd

Je werkt nauwkeurig en haalt er voldoening uit om strikte deadlines te kunnen halen

Je beschikt over praktijkkennis om complexe problemen aan te pakken en een degelijke wetenschappelijke kennis

De eisen omtrent de relevante regelgeving zijn je niet onbekend

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels.

Kennis van GMP en ISO 13485 is een grote meerwaarde.

Je combineert een helicopterview met een hands-on en pragmatische aanpak. Diep meedenken over specifieke verbeteringsthema’s en deze nadien implementeren is wat je graag doet.

Je hebt een analytisch denkvermogen en werkt oplossingsgericht.

Je hebt een sterke affiniteit met een productieomgeving, waar kwaliteit rechtstreeks verbonden is met de productie.

Ons aanbod:

Een prettige samenwerking in een financieel gezond en groeiend bedrijf met een resultaatgerichte professionele cultuur. Een afwisselende baan in een bedrijf waar individuele prestaties worden gewaardeerd. Een stabiele werkomgeving met hoge werkzekerheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Een aantrekkelijk salaris aangevuld met een mooi pakket extralegale voordelen.

Belangstelling?

Stuur je CV en motivatie naar career@qualiphar.com

elektromechanieker

Over Qualiphar

Qualiphar NV is een sterke en onafhankelijke speler op het vlak van gezondheid voor de consument op de Belgische markt.

Als familiebedrijf ontwikkelt, produceert en zet Qualiphar een uitgebreid gamma voorschriftvrije geneesmiddelen en gezondheidsproducten op de markt. De vrij verkrijgbare geneesmiddelen, vitamines, cosmetica producten en healthcare accessoires worden aangeboden via de apotheek en de ziekenhuizen.

Tegelijkertijd worden de exportmogelijkheden steeds sterker ontwikkeld en worden duurzame opportuniteiten met beide handen gegrepen.

Tevens investeren wij momenteel in een compleet nieuwe productielijn voor het vervaardigen van neus- en oorsprays.