Elektromechanieker

Heb je al enkele jaren ervaring en voel je je aangesproken om ons bestaande team te versterken? Of sta je aan de start van jouw loopbaan met de juiste opleiding en heb je zin om te komen leren op onze nieuwe productielijn? Aarzel dan niet langer en kom ons team versterken!

Voor onze vestiging te Bornem zijn wij op zoek naar:

 

ELEKTROMECHANIEKERS

(dagdienst)

 

 

Je functie:

Na een grondige inwerkperiode, afhankelijk van jouw ervaring, zal je in staat zijn om

  • installaties te optimaliseren m.b.t. output, kwaliteit en betrouwbaarheid;
  • preventieve en curatieve onderhoudstaken uit te voeren van elektrische en mechanische installaties;
  • storingen te analyseren en op te lossen;
  • collega’s op te leiden en te ondersteunen;
  • activiteiten te waarborgen met nauwkeurige rapportering.

 

Je profiel:

Jij bent voor ons de ideale kandidaat als je een technisch diploma hebt behaald (bachelor of 7de jaar) in elektromechanica, energietechnologie, elektrotechniek, industriële onderhoudstechnieken, … Uiteraard heb je een gezonde passie voor techniek. Je kan analytisch denken en problemen logisch aanpakken. Je werkt zelfstandig en collega’s kunnen op je rekenen.

 

Ons aanbod:

Qualiphar is een stevig en goed uitgebouwd farmaceutisch familiebedrijf. Als elektromechanieker heb je een boeiende job met uitdagende ontwikkelingsmogelijkheden. De werksfeer is professioneel en informeel en het team laat op alle niveaus veel ruimte voor inspraak, initiatief en verbetering. Wij bieden een aantrekkelijk loon dat overeenstemt met jouw competenties en ervaring, een mooi pakket van extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, …) en een werkrooster in dagdienst dat een gezonde werk-privébalans bewaakt.

 

Belangstelling?

Bezorg jouw CV en motivatie aan Martine Van der Vreken, HR Business Partner, via martine.vandervreken@qualiphar.com

elektromechanieker

Over Qualiphar

Qualiphar NV is een sterke Belgische familiale onderneming die geneesmiddelen ontwikkelt, produceert en verkoopt aan apotheken, ziekenhuizen en andere kanalen. Momenteel investeren wij in een compleet nieuwe productielijn voor het vervaardigen van neus- en oorsprays. Deze lijn is opgebouwd uit een volledig geautomatiseerd process en filling part in clean room en uit een secundair verpakkingsdeel. Alle aspecten van techniek komen dus aan bod (mechanica, elektriciteit, automatisatie, …)

Samen met de investeringswerken aan de nieuwe productielijn blijven we ook aandacht besteden aan het onderhoud van gebouwen en utility installaties.

Bovendien werken we intensief aan de ontwikkeling van hoge standaarden binnen ons Technisch Departement: opzetten van preventieve onderhoudsschema’s met wekelijkse planning cycli, doeltreffende troubleshooting, op voorraad nemen van kritische onderdelen, … Kortom, we werken continu aan verbetering, die we nauwgezet wensen te waarborgen alvorens volgende stappen te zetten. De actieve en constructieve inbreng van alle collega’s is hierbij van cruciaal belang!