Farma Distributie Center

Qualiphar is een betrouwbare, kwaliteitsvolle en onafhankelijke partner voor alle farma distributie en logistiek in Europa. Vanuit onze centrale magazijnen in Bornem (Antwerpen) zorgen wij voor de opslag, picking, verpakking en distributie van farmaceutische producten voor humaan en veterinair gebruik. Als extra service bieden wij andere value added services, afgestemd op de behoeften van onze klanten.

Farma logistiek

Naast onze rol als CMO helpen wij onze klanten om hun producten op de markt te brengen. Wij kunnen de volledige keten van logistiek en farmaceutische distributie aanbieden. Farmaceutische producten die in onze productiesite worden gemaakt, slaan we op in ons strategisch gelegen magazijn. Van daaruit kunnen we starten met de farma distributie van uw producten via lucht-, zee-, trein- of wegtransport. De aanwezigheid van de luchthaven van Brussel en de Antwerpse haven is vlakbij.

In onze temperatuurgecontroleerde magazijnen in Bornem (België) zijn we in staat om tot 8000 pallets op te slaan voor onze klanten. Wij werken met een efficiënt orderpicking systeem dat ons in staat stelt verzendingen te optimaliseren en logistieke kosten te reduceren.

farma distributie

Good Distribution practices (GDP)

Als farma distributie centrum hanteren wij het Good Distribution Practices (GDP) kwaliteitssysteem. Met flexibele verwerkings- en verpakkingsstructuren produceren, bewaren en distribueren wij alle farmaceutische producten op topniveau. Onze site is GMP en ISO13485 gecertificeerd.

Als farmaceutische logistiek en distributie partner bieden wij u:

 • Temperatuur gecontroleerde magazijnen (15-25°C)
 • Gekoeld (2 tot 8°C)
 • Opslag van psychotropica & medische monsters
 • Batch vrijgave door ons Qualified Person team (6 QP’s op locatie)
 • “Pick & Pack” diensten waarbij we het transport kunnen optimaliseren en de transportkosten drastisch kunnen verlagen
 • On-site cleanrooms en gekwalificeerd personeel
 • On-site IT-ondersteuning
 • Leveringsdiensten binnen 4 uur in heel België aan apotheken, ziekenhuizen en groothandelaars
 • Organisatie van internationaal transport en documentatie
 • Ontvangst van goederen
 • Klantendienst om bestellingen te verwerken, facturatie, verkoopsanalyse, voorraadbeheer.
 • Logistiek met toegevoegde waarde in GMP-faciliteiten: herverpakking, etikettering, serialisatie van geneesmiddelen, …
 • Logistiek met toegevoegde waarde: display assemblage, promo-acties, …
 • Eindeloze andere mogelijkheden om de service naar uw klant en patiënt te optimaliseren.

 

Distributie van gezondheids- en farmaceutische producten

Qualiphar heeft meer dan 80 jaar ervaring in de productie van gezondheidsproducten. Ons portfolio bevat meer dan 200 gezondheidsproducten, geproduceerd in eigen beheer. De opslag van deze gezondheidsproducten gebeurt in onze magazijnen te Bornem, waar we ook de farmaceutische distributie verzorgen naar de Benelux, Europa en enkele internationale klanten.

Interesse om uw logistieke ketting zo kort mogelijk te maken?

Contract manufacturing farmaceuticals

Qualiphar is een internationale CMO en logistieke partner voor alle farmaceutische producten. Gebonden door GDP en ISO13485 bieden wij u een strategisch gelegen magazijn en productiefaciliteit in België. Wij produceren capsules, tabletten, poeders, siropen, gels en meer, verpakt in blister, zakjes, tubes of flessen.

Als een sterke en onafhankelijke speler op de Belgische markt bieden wij productiemogelijkheden voor onze exportpartners in de farma en gezondheidszorg. Wij verbeteren uw logistieke ketting en verlagen uw kosten voor productie, opslag en transport.